За нас

“АЛФА-ХИМ” ЕООД е създадена през 2004 г. в град Разград. Организацията е с основен предмет на дейност производство, доставка, монтаж и сервиз на PVC и Алуминиева дограма. Фирмата има богат практически опит в областта на алуминиевите и пластмасови конструкции и се е утвърдила като добра и търсена на пазара.

Фирмата влага само материали на известни производители, доказали се във времето, каквито са: 

  • Altest
  • Gradde
  • MCA
  • Rehau
  • VIVA plast

Производството на PVC и алуминиева дограма е организирано според класическа технология.

“АЛФА-ХИМ” ЕООД разполага със собствен транспорт и собствена производствена база с всички необходими професионални машини, гарантиращи изпълнението на обектите в срок и отлично качество.

Сдружение Български врати, прозорци и фасадиФирмата е член на СДРУЖЕНИЕ БЪЛГАРСКИ ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

В борбата с конкуренцията “АЛФА-ХИМ” ЕООД залага на това, че в производството си влага само материали, чийто произход може да докаже и от утвърдили се във времето производители в съответствие с изискванията на БДС.

Във фирмата работят компетентни консултанти и технически специалисти, които проектират и предлагат оптималния вариант за изпълнение на възложените от нашите клиенти поръчки. Всяка една част от готовия ни продукт, притежава най-доброто съотношение между качество и цена.

Осъществяваната сервизна дейност е неделима част от основните процеси в дейността на нашата фирма и един от начините да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

УПРАВИТЕЛ НА „АЛФА-ХИМ” ЕООД: инж. Христо Христов

Нагоре