За нас

“АЛФА-ХИМ” ЕООД е създадена през 2004 г. в град Разград. Организацията е с основен предмет на дейност производство, доставка, монтаж и сервиз на PVC и Алуминиева дограма. Фирмата има богат практически опит в областта на алуминиевите и пластмасови конструкции и се е утвърдила като добра и търсена на пазара.

Фирмата влага само материали на известни производители, доказали се във времето, каквито са: 

  • Altest
  • Gradde
  • MCA
  • Rehau
  • VIVA plast

  

На 25.10.2021г. АЛФА-ХИМ ЕООД стартира изпълнението на административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089-1320-C01, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020 във ръзка с изпълнението на проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. С помощта на проекта се осигурява оперативен капитал за дружеството – бенефициент с оглед справяне с последиците от пандемията COVID-19 в размер на 50 000 лв.

Проектът се изпълнява в рамките на 3 месеца с начало 25.10.2021г. и край 25.01.2022г. и е финансиран от Европейския фонд за регионално развитие с продкрепата на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020.Производството на PVC и алуминиева дограма е организирано според класическа технология.

“АЛФА-ХИМ” ЕООД разполага със собствен транспорт и собствена производствена база с всички необходими професионални машини, гарантиращи изпълнението на обектите в срок и отлично качество.

Сдружение Български врати, прозорци и фасадиФирмата е член на СДРУЖЕНИЕ БЪЛГАРСКИ ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

В борбата с конкуренцията “АЛФА-ХИМ” ЕООД залага на това, че в производството си влага само материали, чийто произход може да докаже и от утвърдили се във времето производители в съответствие с изискванията на БДС.

Във фирмата работят компетентни консултанти и технически специалисти, които проектират и предлагат оптималния вариант за изпълнение на възложените от нашите клиенти поръчки. Всяка една част от готовия ни продукт, притежава най-доброто съотношение между качество и цена.

Осъществяваната сервизна дейност е неделима част от основните процеси в дейността на нашата фирма и един от начините да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

УПРАВИТЕЛ НА „АЛФА-ХИМ” ЕООД: инж. Христо Христов

Нагоре